24. feb, 2022

Bezoek van Boerderij Boer&Zus

Vanmorgen toen nog lekker het zonnetje scheen, kwam er bezoek van de donderdagteam van Boerderij Boer&Zus uit Nieuwe Tonge. Ze waren best wel nieuwsgierig geworden door de verhalen van hun collega en onze dochter. Dus een kijkje in de stal kon niet uitblijven.

En hoewel ze voor de kalfjes en de koeien kwamen, wilde ze ook met de hond Lana en de trekker op de foto.

Met afstand werd er gekeken bij de koeien. Want ze waren toch best wel groot, zo in het echt. Toch werden beide nieuwsgierig. Voorzichtig kwamen de medewerkers dichterbij en ook een aantal koeien wilde weten wie er op visite was. Er werd over de neuzen geaaid en plukjes hooi gegeven. Ook sommige kalfjes kreeg ook een aaitje.

En toen nog even langs bij de dekstieren. Ja, die zijn imposant. Durfde de één de stier aan te raken, bleef de ander op afstand.

Ze hebben in ieder geval genoten en met een flinke neus vol met koeienlucht, gingen ze weer terug. Er moet natuurlijk ook nog gewerkt worden.

Meest recente reacties

29.06 | 12:48

Jacqueline Buisman - de By. De puzzelstukjes kunnen ook bovenop elkaar liggen. Is een standaard programma, kan ik niks aan doen. Ik vind wel dat het op een telefoon lastiger werkt.

28.06 | 10:14

Fantastis wat leuk om te doen. Helaas bij de puzzel 1 stukje niet. En bij Zoë de foto’s kan ik niet naar Lings schuiven.

30.04 | 16:36

Ik zou graag een half rundvlees pakket willen reserveren voor de laatste zomerstop. Graag wat meer gehakt ipv lappen, aub.

13.04 | 15:23

Mag ik donderdag avond 14 April ophalen: graag vers; 1 kilo gehakt en 10 stuks Beefburgers a 100 gram?

Deel deze pagina