Hoe gaat het in zijn werk.

Op een leveringsdag, kan het pakket bij ons thuis aan de Westdijk 8 Dirksland worden opgehaald tussen 18.00 en 19.00 uur. Onze koeien wonen op nummer 10. Let op: er is geen pin, maar een betaalverzoek is wel mogelijk. Het vlees is super vers en zit per soort verpakt en wordt aangeleverd in een (sinaasappel)doos. Deze doos is voorzien van het gewicht, wat door de slager is gewogen.

Eenmaal bij u thuis gekomen, kunt u de vleessoorten nog ompakken naar de door u te gebruiken hoeveelheden. De zakjes goed sluiten en zo snel mogelijk invriezen. Dit om het kwaliteit te waarborgen. Gebruik ook goede diepvrieszakken om de kwaliteit te behouden.

Wilt u daarna lekker een stukje vlees eten? Haal het vlees er op tijd uit. Laat het op een bord in de koelkast rustig ontdooien. Haal het bord een half uur voor gebruik uit de koelkast, zodat het vlees op temperatuur kan komen.

Eet smakelijk!

Meest recente reacties

29.06 | 12:48

Jacqueline Buisman - de By. De puzzelstukjes kunnen ook bovenop elkaar liggen. Is een standaard programma, kan ik niks aan doen. Ik vind wel dat het op een telefoon lastiger werkt.

28.06 | 10:14

Fantastis wat leuk om te doen. Helaas bij de puzzel 1 stukje niet. En bij Zoë de foto’s kan ik niet naar Lings schuiven.

30.04 | 16:36

Ik zou graag een half rundvlees pakket willen reserveren voor de laatste zomerstop. Graag wat meer gehakt ipv lappen, aub.

13.04 | 15:23

Mag ik donderdag avond 14 April ophalen: graag vers; 1 kilo gehakt en 10 stuks Beefburgers a 100 gram?

Deel deze pagina