19. okt, 2019

Jackson bij de pedicure

Onze Jackson liep wat ongemakkelijk in het natuurgebied. Wellicht verstapt op de ongelijke ondergrond, tijdens het uitoefenen van zijn "werk". En toen hij zaterdag in de schuur stond, zagen we het, die mag naar de pedicure.
En nu was het zover. Onder de jaloerse blikken van de vrouwen, die de pootjes ook wel weer lekker gemasseerd willen hebben, nam hij plaats in de kar. Hij voelde zich wat ongemakkelijk en liet het gelaten toe.
Eenmaal terug in het hok, werd hij direct omringt door zijn vrouwen. En zo'n stoere bink als Jackson, hoeft zich niet te schamen. Hij heeft weer mooie opgepoetste hoefjes.

Meest recente reacties

29.06 | 12:48

Jacqueline Buisman - de By. De puzzelstukjes kunnen ook bovenop elkaar liggen. Is een standaard programma, kan ik niks aan doen. Ik vind wel dat het op een telefoon lastiger werkt.

28.06 | 10:14

Fantastis wat leuk om te doen. Helaas bij de puzzel 1 stukje niet. En bij Zoë de foto’s kan ik niet naar Lings schuiven.

30.04 | 16:36

Ik zou graag een half rundvlees pakket willen reserveren voor de laatste zomerstop. Graag wat meer gehakt ipv lappen, aub.

13.04 | 15:23

Mag ik donderdag avond 14 April ophalen: graag vers; 1 kilo gehakt en 10 stuks Beefburgers a 100 gram?

Deel deze pagina