1. sep, 2019

Manke Paula

dden haar in een hoek gedreven. Er was geen ontkomen aan.
En dan hé..., we zagen het niet aankomen..., zomaar vanuit het niets..., onverwachts en super dom. Paula neemt een aanloop en springt zo het vieze, zwarte, glibberende en stinkende slib in! Dat is echt van een mug een olifant maken. Van een stukje draad van haar poot afhalen tot een volledige reddingsoperatie. Het geluid van: Aghhhh, galmt over het stille gebied. Nu moesten we Paula redden. Bij haar kont konden we niet komen en toen we aan de andere kant van de "sloot" waren, zagen we dat we haar kop ook niet konden bereiken. Ik hou me op de achtergrond en zie dat er schoenen worden uitgedaan. Op blote voeten in het zwarte stinkende slib. Het slib wat zijn weg vind tussen de tenen. Zo dapper! Een touw wordt aan de kop van Paula vastgemaakt. Ja, we hadden haar nu wel, maar dat was dan weer niet de bedoeling. Toen ze weer eenmaal op de droge was, moest de draad er nog vanaf. Ook moest er nog gekeken worden, of er geen verwonding zat. Want een wond en dat vieze zwarte glibberende en stinkende slib, doet geen goed. Dus er moest schoon water worden gehaald. De poot is gereinigd en behandeld. Direct sprong Paula op, om zich uit de voeten te maken.
En die zwarte mensen voeten? Die kwamen de auto niet in....

Meest recente reacties

29.06 | 12:48

Jacqueline Buisman - de By. De puzzelstukjes kunnen ook bovenop elkaar liggen. Is een standaard programma, kan ik niks aan doen. Ik vind wel dat het op een telefoon lastiger werkt.

28.06 | 10:14

Fantastis wat leuk om te doen. Helaas bij de puzzel 1 stukje niet. En bij Zoë de foto’s kan ik niet naar Lings schuiven.

30.04 | 16:36

Ik zou graag een half rundvlees pakket willen reserveren voor de laatste zomerstop. Graag wat meer gehakt ipv lappen, aub.

13.04 | 15:23

Mag ik donderdag avond 14 April ophalen: graag vers; 1 kilo gehakt en 10 stuks Beefburgers a 100 gram?

Deel deze pagina