26. aug, 2019

Petry

het hoge gedeelte. En als ze naar het grote stuk met de wateren willen, moeten ze een brede sloot over. En daar zit nou net de kneep, denken wij. Want als je met teveel naast elkaar over de brug gaat, heb je geen reling om je eigen vast te houden. Je wordt er zonder pardon afgeknikkerd. En na een heerlijk verfrissende duik, kan je de kant weer opklimmen. Wellicht dat haar dat is overkomen. Ze loopt in het grote gebied en gaat in geen geval, de brug meer over. Dus als de kudde de brug overgaat naar het hoger gelegen stuk, dan blijft ze voor de brede sloot staan. Ze kijkt ze verlangend aan. Ze roept ze ook. Maar het mag niet baten. De kudde trekt verder en zij moet wachten tot ze weer terugkomen. Ze blijft achter en wacht. Alleen.
Toch heel bijzonder, dat bij haar de angst groter is, dan de bescherming die een kudde biedt.
Heel bijzonder ....

Meest recente reacties

29.06 | 12:48

Jacqueline Buisman - de By. De puzzelstukjes kunnen ook bovenop elkaar liggen. Is een standaard programma, kan ik niks aan doen. Ik vind wel dat het op een telefoon lastiger werkt.

28.06 | 10:14

Fantastis wat leuk om te doen. Helaas bij de puzzel 1 stukje niet. En bij Zoë de foto’s kan ik niet naar Lings schuiven.

30.04 | 16:36

Ik zou graag een half rundvlees pakket willen reserveren voor de laatste zomerstop. Graag wat meer gehakt ipv lappen, aub.

13.04 | 15:23

Mag ik donderdag avond 14 April ophalen: graag vers; 1 kilo gehakt en 10 stuks Beefburgers a 100 gram?

Deel deze pagina