20. jan, 2020

Gloria

Alweer 3 jaar geleden kreeg ik voor mijn verjaardag een kalfje. Helaas niet op mijn verjaardag geboren, maar er net na. Maar dat maakte niet uit. Ze zou Petra gaan heten.
En van het weekend was het zo ver. Petra ging bevallen. Al een paar dagen was ze uit haar doen. En van vrijdag op zaterdagnacht was het zover. Ze is even geholpen, omdat 1 pootje van het kalf achterbleef. Dus terwijl Petra aan het persen was, werd het kalf teruggeduwd en naar het pootje gezocht. Dat is echt spierballenwerk (niet voor mij dus). Maar het lukte. Het andere voorpootje werd gevonden en al snel kwam Gloria ter wereld. Een mooi bruin kalf met donkere kijkers.
Een plaatje om te zien. Zeker met een strootje op haar neus.

Meest recente reacties

29.06 | 12:48

Jacqueline Buisman - de By. De puzzelstukjes kunnen ook bovenop elkaar liggen. Is een standaard programma, kan ik niks aan doen. Ik vind wel dat het op een telefoon lastiger werkt.

28.06 | 10:14

Fantastis wat leuk om te doen. Helaas bij de puzzel 1 stukje niet. En bij Zoë de foto’s kan ik niet naar Lings schuiven.

30.04 | 16:36

Ik zou graag een half rundvlees pakket willen reserveren voor de laatste zomerstop. Graag wat meer gehakt ipv lappen, aub.

13.04 | 15:23

Mag ik donderdag avond 14 April ophalen: graag vers; 1 kilo gehakt en 10 stuks Beefburgers a 100 gram?

Deel deze pagina