8. mrt, 2020

Hunk Orel maakt zijn opwachting

Onrust in de stal. De jaarlingen en de pubermeisjes werden weer in 2 groepen verdeeld. En dat niet zonder reden ....

Het is weer tijd voor de lente.
Geheel in stijl, met trekker en kar, kwam er een nieuwe hunk aan. En hij was voorbereid. Zijn kapsel was kort en opgeschoren. Zijn blik, woest aantrekkelijk. We hebben het over hunk Orel.
En hoewel deze franse hunk de nederlandse taal niet machtig is, sprak hij wel vloeiend de taal van de natuur. Of kan ik beter zeggen: vloeibaar!

Terwijl de trekker nog bij de schuur was, had Orel zijn oog al laten vallen op Eefje. En hij liet er geen gras over groeien. Diverse keren maakte hij haar het hof. De achterkant van Eefje was nat en glinsterde. Het kostbare vocht werd rijkelijk uitgedeeld. De pubers zullen ruimschoots aan hun trekken komen, als ik dat zo zie.

Réglez-le sur, Orel! (Zet hem op, Orel!)

Meest recente reacties

29.06 | 12:48

Jacqueline Buisman - de By. De puzzelstukjes kunnen ook bovenop elkaar liggen. Is een standaard programma, kan ik niks aan doen. Ik vind wel dat het op een telefoon lastiger werkt.

28.06 | 10:14

Fantastis wat leuk om te doen. Helaas bij de puzzel 1 stukje niet. En bij Zoë de foto’s kan ik niet naar Lings schuiven.

30.04 | 16:36

Ik zou graag een half rundvlees pakket willen reserveren voor de laatste zomerstop. Graag wat meer gehakt ipv lappen, aub.

13.04 | 15:23

Mag ik donderdag avond 14 April ophalen: graag vers; 1 kilo gehakt en 10 stuks Beefburgers a 100 gram?

Deel deze pagina