9. mrt, 2020

Marquis

Naast de komst van hunk Orel, hebben we nog een knappe spetter mogen begroeten, Marquis. Hij moest wat langer wachten in de kar, voor hij zijn poten kon strekken. En hij werd knap ongeduldig. Met enige regelmaat gluurde hij over de rand. Kijkend of hij de dames al kon zien.
En toen was het zover ...
De kar werd goed gezet, de buitendeuren geopend en de binnendeur geopend. Ook Marquis kon op weg naar de dames. Het geluid van rammelende eierstokken bracht hem naar het juiste vak. En zijn komst bleef niet onopgemerkt. Zelfs de koeien die nog moeten bevallen, keken hunkerend door het hek. Wellicht hopend dat hun kalf snel wordt geboren, zodat ze ook kunnen kennis maken met deze knappe spetter. Wie wil daar nu niet mee rollebollen?

Meest recente reacties

29.06 | 12:48

Jacqueline Buisman - de By. De puzzelstukjes kunnen ook bovenop elkaar liggen. Is een standaard programma, kan ik niks aan doen. Ik vind wel dat het op een telefoon lastiger werkt.

28.06 | 10:14

Fantastis wat leuk om te doen. Helaas bij de puzzel 1 stukje niet. En bij Zoë de foto’s kan ik niet naar Lings schuiven.

30.04 | 16:36

Ik zou graag een half rundvlees pakket willen reserveren voor de laatste zomerstop. Graag wat meer gehakt ipv lappen, aub.

13.04 | 15:23

Mag ik donderdag avond 14 April ophalen: graag vers; 1 kilo gehakt en 10 stuks Beefburgers a 100 gram?

Deel deze pagina