10. mrt, 2020

Nero, Jackson en Goliath

Ongeruste volgers, dat willen we niet. Al diverse keren is mij via app, messenger, en bij mijn berichten gevraagd, waar de andere stieren zijn gebleven. En in het bijzonder: Goliath. Hij is er toch nog wel??
Het zit zo.
Vorig jaar maart is hunk Nero de pubers wezen verwennen. Dit omdat Goliath en Jackson te zwaar waren voor de pubers. Na de daad is Nero weer vertrokken naar zijn vorige eigenaar. Wat ook meespeelde was dat er een overlap zat in de bloedlijnen met Jackson. En dat probeer je toch te voorkomen. Dus blijven kon hij niet..
En dan Jackson. Hij is zaterdag in de kar gestapt waar Orel en Marquis uitkwamen. Van hem konden we vanaf 30 december j.l kalfjes verwachten. Maar er heeft er nog maar 1 gekalfd van zijn harem. En de koeien die als laatste in het natuurgebied zijn gelost heeft hij ook niet bezwangerd omdat hij last had van zijn poot. Deze lege koeien, gaan dus helaas weg.
En dan Goliath. Voor een dekstier heeft hij een respectabele leeftijd. Hij mag al 2 jaar met pensioen. Maar, omdat Jackson nu is uitgevallen, mag Goliath nog even blijven. Of hij nog naar de natuurgebieden gaat is op dit moment nog onbekend. In ieder geval heeft hij de 2 nieuwe stieren "geroken". En om zijn ongenoegen te uiten heeft hij zijn kop op de vloer gedrukt. Met zijn poten was hij aan het graven.
Het zal voor deze heerser van de stal, koning van het Paardegat, het laatste jaar zijn. En dat gaat me aan het hart. Het is zo'n grote lieverd, met een vriendelijke kop en krulletjes op zijn kruin. Afscheid nemen van hem zal lastig zijn.
Zou jij ook graag afscheid willen nemen van onze vriendelijke reus?

Meest recente reacties

29.06 | 12:48

Jacqueline Buisman - de By. De puzzelstukjes kunnen ook bovenop elkaar liggen. Is een standaard programma, kan ik niks aan doen. Ik vind wel dat het op een telefoon lastiger werkt.

28.06 | 10:14

Fantastis wat leuk om te doen. Helaas bij de puzzel 1 stukje niet. En bij Zoë de foto’s kan ik niet naar Lings schuiven.

30.04 | 16:36

Ik zou graag een half rundvlees pakket willen reserveren voor de laatste zomerstop. Graag wat meer gehakt ipv lappen, aub.

13.04 | 15:23

Mag ik donderdag avond 14 April ophalen: graag vers; 1 kilo gehakt en 10 stuks Beefburgers a 100 gram?

Deel deze pagina