13. apr, 2020

Eieren en Gurly

De paashaas is hier ook geweest. Al was onze paashaas wel van het luie type.
Gisteravond ging het belletje van de app. Ik heb eieren gevonden, luidde het bericht. En dan niet zoals het vroeger was. Overal kijken en alles optillen op zoek naar dat ene ei. Onze paashaas had alle eieren bij elkaar gelegd. Niet eens verstopt. Voor de hooiruif waar de koeien lopen, liggen een aantal eendeneieren. Netjes in een nestje. Maar of ze daar veilig liggen .... ?
Maar goed, schreef de 1, ik zie eieren, schreef de ander, ik zie een kalf. Nu is onze paashaas wel van het luie soort, maar ik heb dan toch wel een vermoeden, dat het kalf niet uit een ei komt. Hoewel ik onze paashaas wel van verdacht, er rare kostgangers op na te houden.
Gelukkig kwam het kalf niet uit een ei, maar van Muisje. Geniaal toch? Moeder Muisje had een stiertje op de wereld gezet. Een leuk, lief, schattig ding met overal krulletjes op zijn lijf. En nu hij is opgedroogd, heeft hij nog steeds van die schattige krulletjes. Daarom noemen we hem: Gurly.

Meest recente reacties

29.06 | 12:48

Jacqueline Buisman - de By. De puzzelstukjes kunnen ook bovenop elkaar liggen. Is een standaard programma, kan ik niks aan doen. Ik vind wel dat het op een telefoon lastiger werkt.

28.06 | 10:14

Fantastis wat leuk om te doen. Helaas bij de puzzel 1 stukje niet. En bij Zoë de foto’s kan ik niet naar Lings schuiven.

30.04 | 16:36

Ik zou graag een half rundvlees pakket willen reserveren voor de laatste zomerstop. Graag wat meer gehakt ipv lappen, aub.

13.04 | 15:23

Mag ik donderdag avond 14 April ophalen: graag vers; 1 kilo gehakt en 10 stuks Beefburgers a 100 gram?

Deel deze pagina