10. mei, 2020

Verwendag

Gisteren, zaterdag, was een drukke en enerverende dag. De dag die begon met de geboorte van Gea. En afsloot met de geboorte van de 2-ling Geer en Goor (zie andere verhalen).
En tussen die 2 geboortes ....
De dames en een enkele heer werden wederom getrakteerd op hun jaarlijkse pedicure behandeling. Voetjes werden nagekeken en nageltjes bijgewerkt.
En als ze dan toch in de bekapbox staan en nergens heen kunnen, dan pakken wij deze kans met beide handen aan. Zo konden wij de dieren weer voorzien van nieuwe vliegenflappen. Deze worden aan de pijltjes vastgemaakt, welke om het oormerk wordt geschoven. En dat moest bij de grote, maar ook bij de kleintjes. Een enorme klus. En hoewel ze niet weg konden lopen omdat ze in de bekapbox stonden, konden ze wel hun kop bewegen.
Uiteindelijk is alles gelukt en werden onze werkzaamheden goed in de gaten gehouden door onze trouwe 4-voeter.

Meest recente reacties

29.06 | 12:48

Jacqueline Buisman - de By. De puzzelstukjes kunnen ook bovenop elkaar liggen. Is een standaard programma, kan ik niks aan doen. Ik vind wel dat het op een telefoon lastiger werkt.

28.06 | 10:14

Fantastis wat leuk om te doen. Helaas bij de puzzel 1 stukje niet. En bij Zoë de foto’s kan ik niet naar Lings schuiven.

30.04 | 16:36

Ik zou graag een half rundvlees pakket willen reserveren voor de laatste zomerstop. Graag wat meer gehakt ipv lappen, aub.

13.04 | 15:23

Mag ik donderdag avond 14 April ophalen: graag vers; 1 kilo gehakt en 10 stuks Beefburgers a 100 gram?

Deel deze pagina