17. mei, 2020

De Breede Gooi weer bewoond

Onze jaarlingen mochten gisteren het spits afbijten. Zomerseizoen 2020 is officieel gestart. Een groepje van 16 meisjes zullen zich hier de komende maanden gaan vermaken.
En ieder jaar is het weer hetzelfde. Ze komen uit de wagen en zetten het op een rennen. Helemaal naar achteren. Uit ons zicht onttrokken. Waarom? Ik heb werkelijk waar geen idee. Het gebied is nieuw voor hun. Ze zijn daar nog niet eerder geweest. En ze doen allemaal hetzelfde. Rennen naar achteren.
Dus als je ze wilt zien, dan kan dat. Vanaf de Westdijk, als ze voren liggen of met een verrekijker. Of via het fietspad wat loopt tussen de Smalle Blokweg en de Haveloozeweg, aan de achterkant van het gebied, langs het water Zwarte Gat op.

Meest recente reacties

29.06 | 12:48

Jacqueline Buisman - de By. De puzzelstukjes kunnen ook bovenop elkaar liggen. Is een standaard programma, kan ik niks aan doen. Ik vind wel dat het op een telefoon lastiger werkt.

28.06 | 10:14

Fantastis wat leuk om te doen. Helaas bij de puzzel 1 stukje niet. En bij Zoë de foto’s kan ik niet naar Lings schuiven.

30.04 | 16:36

Ik zou graag een half rundvlees pakket willen reserveren voor de laatste zomerstop. Graag wat meer gehakt ipv lappen, aub.

13.04 | 15:23

Mag ik donderdag avond 14 April ophalen: graag vers; 1 kilo gehakt en 10 stuks Beefburgers a 100 gram?

Deel deze pagina