18. mei, 2020

Orel en zijn kudde naar Klaasjeswater

Wat was het spannend om naar buiten te gaan. Om de koeien en hun kalfjes niet tegelijk los te laten, werden ze in de schuur al van elkaar gescheiden. Dat gaf onrust. En omdat ook niet alles in 1 keer mee in de wagen kon, was het geloei tot ver buiten de schuur hoorbaar. Ook Orel werd er onrustig van en raakte van streek.
Maar onder flink geloei en gebonk, kon Orel en zijn kudde intrek nemen in natuurgebied Klaasjeswater. Voorlopig lopen ze nog op het hogere gedeelte, waar ze zijn gelost. Nu is het afwachten wanneer ze over de brug gaan en het andere gedeelte gaan verkennen. En natuurlijk kunnen ze dan direct een kijkje nemen bij de bewoners van Park Zeedijk. Ik heb gehoord dat ze erg nieuwsgierig zijn naar deze hunk.

Meest recente reacties

29.06 | 12:48

Jacqueline Buisman - de By. De puzzelstukjes kunnen ook bovenop elkaar liggen. Is een standaard programma, kan ik niks aan doen. Ik vind wel dat het op een telefoon lastiger werkt.

28.06 | 10:14

Fantastis wat leuk om te doen. Helaas bij de puzzel 1 stukje niet. En bij Zoë de foto’s kan ik niet naar Lings schuiven.

30.04 | 16:36

Ik zou graag een half rundvlees pakket willen reserveren voor de laatste zomerstop. Graag wat meer gehakt ipv lappen, aub.

13.04 | 15:23

Mag ik donderdag avond 14 April ophalen: graag vers; 1 kilo gehakt en 10 stuks Beefburgers a 100 gram?

Deel deze pagina