10. jun, 2019

Groepje 2 naar de natuurgebieden

Vandaag weer een groepje naar natuurgebied Klaasjeswater gebracht. Zij zullen zich bij Jackson in het gebied gaan vertoeven. En hoe leuk is dat. Er werd uitgebreid kennis gemaakt en er volgde een rondleiding in het gebied. Heerlijk, ook zij kunnen nu gaan genieten van een lange zomer.
Doortje en Pia hebben we naar Goliath, in natuurgebied Paardegat gebracht. Doortje wist al gauw waar de doorsteek naar het grote gebied was. Pia zat niet op te letten en liep de andere kant op. En toen ze in de gaten had dat ze alleen was, ging ze ook zoeken. Snel daarna kon ze zich ook bij de kudde vervoegen. Om daarna met de hele kudde richting de molen te rennen.

Meest recente reacties

29.06 | 12:48

Jacqueline Buisman - de By. De puzzelstukjes kunnen ook bovenop elkaar liggen. Is een standaard programma, kan ik niks aan doen. Ik vind wel dat het op een telefoon lastiger werkt.

28.06 | 10:14

Fantastis wat leuk om te doen. Helaas bij de puzzel 1 stukje niet. En bij Zoë de foto’s kan ik niet naar Lings schuiven.

30.04 | 16:36

Ik zou graag een half rundvlees pakket willen reserveren voor de laatste zomerstop. Graag wat meer gehakt ipv lappen, aub.

13.04 | 15:23

Mag ik donderdag avond 14 April ophalen: graag vers; 1 kilo gehakt en 10 stuks Beefburgers a 100 gram?

Deel deze pagina