3. jun, 2019

Manke koe

In natuurgebied Paardegat, loopt al enige tijd een koe mank. Dat mank lopen kan gebeurt zijn omdat ze zich verstapt heeft.
En doordat ze zo moeilijk loopt, kan ze vaak de kudde niet bijhouden. Want dagelijks maken ze de nodige kilometers. En een koe apart van de kudde, hoort niet. Het zijn wel kuddedieren. Wij hebben dit gezien en ook anderen zagen dit en hebben dat bij ons gemeld. Onze dank daarvoor.

Zaterdagmiddag zijn we het gebied in gegaan om te kijken bij haar. We zagen dat het lopen al iets beter ging dan vorige week. Het lukte ons niet om in haar buurt te komen, laat staan om haar te vangen. Ze zoekt dan bescherming bij de kudde.
Wij blijven haar in de gaten houden.

Meest recente reacties

29.06 | 12:48

Jacqueline Buisman - de By. De puzzelstukjes kunnen ook bovenop elkaar liggen. Is een standaard programma, kan ik niks aan doen. Ik vind wel dat het op een telefoon lastiger werkt.

28.06 | 10:14

Fantastis wat leuk om te doen. Helaas bij de puzzel 1 stukje niet. En bij Zoë de foto’s kan ik niet naar Lings schuiven.

30.04 | 16:36

Ik zou graag een half rundvlees pakket willen reserveren voor de laatste zomerstop. Graag wat meer gehakt ipv lappen, aub.

13.04 | 15:23

Mag ik donderdag avond 14 April ophalen: graag vers; 1 kilo gehakt en 10 stuks Beefburgers a 100 gram?

Deel deze pagina