6. jan, 2019

1ste 2-ling geboren, Eef en Eefje

Het laatste controle rondje van de avond. En daar lag, helemaal alleen, een wit hoopje in het grote hok. Een kalfje. En nergens de moeder... Na de slaap uit onze ogen te hebben gewreven, zagen we het goed. In het gangpad stond moeder, met .... (tadaa) nog een kalfje. Blij verrast door een 2-ling.
Nadat we beide kalfjes van de moeder hadden weggehaald, konden we een hok maken. Het kalfje Eefje wat bij moeder stond, had al gedronken. Haar navel is ontsmet en kon terug naar moeder. Haar broertje Eef, had het wat zwaarder. Ook hier hebben we de navel ontsmet en nog wat biest gegeven. Dat vond moeder niet leuk dat wij met haar kalfje bezig waren. Ze liet zich goed horen. Nu Eef ook zijn buikje vol had en zijn motortje kon draaien, mocht hij ook naar moeder.
Welkom Eef en Eefje.

Meest recente reacties

29.06 | 12:48

Jacqueline Buisman - de By. De puzzelstukjes kunnen ook bovenop elkaar liggen. Is een standaard programma, kan ik niks aan doen. Ik vind wel dat het op een telefoon lastiger werkt.

28.06 | 10:14

Fantastis wat leuk om te doen. Helaas bij de puzzel 1 stukje niet. En bij Zoë de foto’s kan ik niet naar Lings schuiven.

30.04 | 16:36

Ik zou graag een half rundvlees pakket willen reserveren voor de laatste zomerstop. Graag wat meer gehakt ipv lappen, aub.

13.04 | 15:23

Mag ik donderdag avond 14 April ophalen: graag vers; 1 kilo gehakt en 10 stuks Beefburgers a 100 gram?

Deel deze pagina