27. jun, 2020

Het 3-tal op weg naar de achterste schuur

Het gaat goed met de broertjes Glenn en Gismo. Ze weten waar ze de melk kunnen vinden en ook moeder Una hersteld goed van de keizersnede. En dan mogen ze een stapje verder.
Het 3-tal mag naar de achterste schuur. In de schuur kunnen ze eten en drinken en ze kunnen ook naar buiten, genieten van het weer. En dat gingen ze direct doen. Door de stal en hup..., naar buiten. Daar waren nog 2 koeien met hun kalfje.
Glenn had dorst gekregen en ging drinken bij moeder Una. Gismo voelde zich thuis en ging ook drinken. Alleen had hij een andere moeder te pakken. Deze moeder had in de gaten dat het haar kalf niet was, maar deed niks. Meestal krijgen ze een trap.
Dus Gismo kwam er goed mee weg! 😁

Meest recente reacties

29.06 | 12:48

Jacqueline Buisman - de By. De puzzelstukjes kunnen ook bovenop elkaar liggen. Is een standaard programma, kan ik niks aan doen. Ik vind wel dat het op een telefoon lastiger werkt.

28.06 | 10:14

Fantastis wat leuk om te doen. Helaas bij de puzzel 1 stukje niet. En bij Zoë de foto’s kan ik niet naar Lings schuiven.

30.04 | 16:36

Ik zou graag een half rundvlees pakket willen reserveren voor de laatste zomerstop. Graag wat meer gehakt ipv lappen, aub.

13.04 | 15:23

Mag ik donderdag avond 14 April ophalen: graag vers; 1 kilo gehakt en 10 stuks Beefburgers a 100 gram?

Deel deze pagina