14. jul, 2020

Het laatste kalf, Gigi

Hoera

Net als vorig jaar, sloot Uni de rij af met bevallingen. Ze was wederom de laatste van de groep. Dit keer kreeg ze een meisje, Gigi. Een vlot en nieuwsgierig ding.

En we zijn er erg blij mee. Tuurlijk, zijn we ook blij met het kalfje, maar nog meer met onze nachtrust. Niet meer kijken om de 3 uur, dag en nacht! We kunnen weer doorslapen.

Tenminste ....

Vanmorgen gingen we ook heel vroeg naar bed. Toch proberen om het graszaadhooi droog binnen te krijgen, wat gelukkig lukte. En ook het erwtenstro moest in de pak. Maar we hadden ook wel wat tegenslag. Midden op de dijk een volgeladen wagen met 2 klapbanden. De 2de trekker die er niet langs kon, wilde daarna niet meer starten. De pers met een mankement waarvoor de monteur moest komen. Al met al, een enerverende avond cq nacht.

Maar het was op tijd in het pak, het hooi in de schuur en het kalf uit de moeder.

Dus ik zeg .... welterusten.

Meest recente reacties

29.06 | 12:48

Jacqueline Buisman - de By. De puzzelstukjes kunnen ook bovenop elkaar liggen. Is een standaard programma, kan ik niks aan doen. Ik vind wel dat het op een telefoon lastiger werkt.

28.06 | 10:14

Fantastis wat leuk om te doen. Helaas bij de puzzel 1 stukje niet. En bij Zoë de foto’s kan ik niet naar Lings schuiven.

30.04 | 16:36

Ik zou graag een half rundvlees pakket willen reserveren voor de laatste zomerstop. Graag wat meer gehakt ipv lappen, aub.

13.04 | 15:23

Mag ik donderdag avond 14 April ophalen: graag vers; 1 kilo gehakt en 10 stuks Beefburgers a 100 gram?

Deel deze pagina