15. mei, 2019

Klaasjeswater

Na het Paardegat, werd ook natuurgebied Klaasjeswater bewoonbaar verklaard. Na 2 keer rijden met de grote wagen en 2 keer met de kleine, konden Jackson en zijn vrouwen ook gaan genieten van de zomervakantie.
Ook hier was een kalf die de grens heeft opgezocht. Ik kan beter zeggen, over de grens heen. Want toen wij terugkwamen om de 2de vracht te lossen, liep er ineens een grijs kalf in de koppel. Onze Ernie had een kleurspoelinkje gedaan. En het staat hem enig.
Ben wel benieuwd hoe lang we moeten wachten tot de kudde, het hele gebied weer gaat verkennen. Het gebied bestaat uit 2 stukken wat met een brug aan elkaar verbonden is. En die brug is eng en onder die brug is .... water. 😁 Enkele koeien kennen die plons!

Meest recente reacties

29.06 | 12:48

Jacqueline Buisman - de By. De puzzelstukjes kunnen ook bovenop elkaar liggen. Is een standaard programma, kan ik niks aan doen. Ik vind wel dat het op een telefoon lastiger werkt.

28.06 | 10:14

Fantastis wat leuk om te doen. Helaas bij de puzzel 1 stukje niet. En bij Zoë de foto’s kan ik niet naar Lings schuiven.

30.04 | 16:36

Ik zou graag een half rundvlees pakket willen reserveren voor de laatste zomerstop. Graag wat meer gehakt ipv lappen, aub.

13.04 | 15:23

Mag ik donderdag avond 14 April ophalen: graag vers; 1 kilo gehakt en 10 stuks Beefburgers a 100 gram?

Deel deze pagina