15. mei, 2019

Paardegat

Misschien is het je ontgaan. Maar de natuurgebieden zijn weer bewoond.
Zoals vorig jaar, mocht Herkingen zijn opwachting maken voor Goliath. Hij en zijn dames lopen in het natuurgebied Paardegat.
Na 2 ritten met de grote wagen voor de koeien en 2 ritten met de kleine wagen voor de kalfjes, moest alleen Goliath nog naar het gebied worden gebracht. Hij werd per VIP vervoerd in de paardentrailer. Onder hevig gesteun en gekreun van de kar, wisten we hem toch dicht te krijgen. De kudde liep inmiddels al aardig in de richting van de molen. Dus hebben wij Goliath via die kant het gebied in gebracht. Om de afstand tot de kudde wat te verkleinen, brachten we hem er zelfs naar toe. Bij de kudde aangekomen, kon hij uit de kar en zich bij de dames voegen. Toen we weg wilde rijden, zagen we 3 witte vlekjes op dezelfde plek blijven, terwijl de kudde verder liep. En dan ga je toch even kijken. En ja hoor, ... 3 kalfjes vonden het nodig om alvast te gaan pootje baden. Na ze uit de sloot te hebben gedreven, konden wij weer terug naar de schuur. Op naar het volgende gebied.

Meest recente reacties

29.06 | 12:48

Jacqueline Buisman - de By. De puzzelstukjes kunnen ook bovenop elkaar liggen. Is een standaard programma, kan ik niks aan doen. Ik vind wel dat het op een telefoon lastiger werkt.

28.06 | 10:14

Fantastis wat leuk om te doen. Helaas bij de puzzel 1 stukje niet. En bij Zoë de foto’s kan ik niet naar Lings schuiven.

30.04 | 16:36

Ik zou graag een half rundvlees pakket willen reserveren voor de laatste zomerstop. Graag wat meer gehakt ipv lappen, aub.

13.04 | 15:23

Mag ik donderdag avond 14 April ophalen: graag vers; 1 kilo gehakt en 10 stuks Beefburgers a 100 gram?

Deel deze pagina