28. apr, 2019

Elsa en Enzo

De koeien hebben ons met rust gelaten op Koningsdag. Maar in de nacht, konden we aan de bak. Terwijl de laatste terug kwam van de viering en dan ook nog een rondje koeien deed, volgde het met een: Ik ben thuis en er is een koe aan het kalveren - welterusten. Even later was het een ritje naar de schuur.
En onze Imca had haast. Het kalfje was al geboren. Ze heet Elsa. Alleen is Elsa een beetje dom. Het lukt haar nog niet zo goed om zelf te drinken. Dus een beetje hulp geven we haar dan maar.
Later die dag, lichte Ilona haar staart op. Zij zette een stiertje op de wereld. We noemen hem Enzo. En Enzo is rap zat. Hij rent al door het hok en heeft zeker geen hulp nodig. Die red het zelf wel.

Meest recente reacties

29.06 | 12:48

Jacqueline Buisman - de By. De puzzelstukjes kunnen ook bovenop elkaar liggen. Is een standaard programma, kan ik niks aan doen. Ik vind wel dat het op een telefoon lastiger werkt.

28.06 | 10:14

Fantastis wat leuk om te doen. Helaas bij de puzzel 1 stukje niet. En bij Zoë de foto’s kan ik niet naar Lings schuiven.

30.04 | 16:36

Ik zou graag een half rundvlees pakket willen reserveren voor de laatste zomerstop. Graag wat meer gehakt ipv lappen, aub.

13.04 | 15:23

Mag ik donderdag avond 14 April ophalen: graag vers; 1 kilo gehakt en 10 stuks Beefburgers a 100 gram?

Deel deze pagina