1. aug, 2020

Weitje bij de schuur in gebruik

Ook het weitje bij de achterste schuur is in gereedheid gebracht. En de jongste kalfjes kunnen het aan om het gras op te gaan.

Dus vanmiddag was het zover. Het hek ging open. Terwijl wij klaar stonden voor hun gekke koeien sprongen, liepen ze rustig het gras in. Niet wetend waar ze hun bek het eerst in zouden steken. Na enkele heerlijke happen, kwam er toch beweging in het groepje. Door de kalfjes werd er kennis gemaakt met het draad. Ineens zag je ze in de ankers gaan.

En na het weitje te hebben verkent, ging het groepje in draf terug naar de schuur. Bij het geopende hek, zagen ze gauw in, dat ze toch liever weer in het gras wilden lopen. En gauw gingen ze terug.

Meest recente reacties

29.06 | 12:48

Jacqueline Buisman - de By. De puzzelstukjes kunnen ook bovenop elkaar liggen. Is een standaard programma, kan ik niks aan doen. Ik vind wel dat het op een telefoon lastiger werkt.

28.06 | 10:14

Fantastis wat leuk om te doen. Helaas bij de puzzel 1 stukje niet. En bij Zoë de foto’s kan ik niet naar Lings schuiven.

30.04 | 16:36

Ik zou graag een half rundvlees pakket willen reserveren voor de laatste zomerstop. Graag wat meer gehakt ipv lappen, aub.

13.04 | 15:23

Mag ik donderdag avond 14 April ophalen: graag vers; 1 kilo gehakt en 10 stuks Beefburgers a 100 gram?

Deel deze pagina