9. dec, 2020

Grommel en Galaxy

Onze Grommel maakt het wel bont. Plaatste ik al een foto met "wat klopt hier niet?", blijft het alsmaar niet kloppen. Hij stond daar voor het hok met mestkoeien. En is weer teruggebracht naar de andere kleine stiertjes. De andere dag trof ik hem slapend in het hooi bij de grote schuur. En weer is hij teruggebracht naar de andere kleine stiertje. De andere dag zag ik hem niet over het erf lopen of liggen. Gelukkig, dacht ik nog, eindelijk bij zijn broertjes gebleven. Niet dus ...

In de achterste schuur, had meneertje zich verstopt achter de strooier. Ik heb hem daar maar gelaten. Die avond vroeg ik aan de mannen of ze hem weer teruggebracht hadden. Nou, ze hadden hem niet gezien. Niet los in ieder geval. Maar in het vak met de andere mestkoeien in de achterste schuur, liep wel ineens een kalf. Het was Grommel. En in dat vak stond zijn moeder. Ze zijn 6 weken uit elkaar geweest en nu had hij haar weer gevonden. Dat denk ik of het is toeval. En hoe hij onder of over de hekken is gekomen, is ons nog een raadsel. Maar goed, dan denk je alles gehad te hebben. Komen we ineens Galaxy in de achterste schuur tegen. Hij lag lekker naast de strooier. Laten liggen dan maar. En dan wat later op de dag ... op onverklaarbare wijze liep ook Galaxy bij de mestkoeien. En ja, ook zijn moeder is daar.

Het moet niet gekker worden. Als ze allemaal hun eigen zin gaan doen, dan is er geen houden meer aan. Grommel en Galaxy laten we voorlopig maar even bij hun moeder. We gaan op zoek naar een goede oplossing.

Als je denk dat we daarmee klaar zijn? Helaas. Vanmorgen liep Grommel weer bij de strooier.

Meest recente reacties

29.06 | 12:48

Jacqueline Buisman - de By. De puzzelstukjes kunnen ook bovenop elkaar liggen. Is een standaard programma, kan ik niks aan doen. Ik vind wel dat het op een telefoon lastiger werkt.

28.06 | 10:14

Fantastis wat leuk om te doen. Helaas bij de puzzel 1 stukje niet. En bij Zoë de foto’s kan ik niet naar Lings schuiven.

30.04 | 16:36

Ik zou graag een half rundvlees pakket willen reserveren voor de laatste zomerstop. Graag wat meer gehakt ipv lappen, aub.

13.04 | 15:23

Mag ik donderdag avond 14 April ophalen: graag vers; 1 kilo gehakt en 10 stuks Beefburgers a 100 gram?

Deel deze pagina