14. dec, 2020

O'love

14 december is voor ons een belangrijke dag. Want volgens onze berekeningen zouden er dan kalfjes geboren kunnen worden. Dat kan ook eerder, want vroeggeboortes komen bij koeien ook voor. Maar theoretisch is vandaag de dag. En we waren er helemaal klaar voor. Zaterdag zijn de hokken nog uitgemest en voorzien van vers stro. Ook de lijst met de voor ons belangrijke gegevens, hangt al een paar dagen aan de deur. Dus kom maar op ...
En hij kwam.
Vanmorgen rond de klok van half 7 zagen we Jessie haar kalf aflikken. Hij was net geboren. En hoewel we er klaar voor zaten, waren we er niet bij. 🙈 Dit stiertje krijgt een hele toepasselijke naam. Want vanmorgen is ook ons nichtje Esmeé van Reede met Niels van der Slikke in het huwelijksbootje gestapt. En met zoveel liefde in de lucht, kon deze naam niet uitblijven. We noemen hem O'love. (spreek uit als Olof 😉).

Meest recente reacties

29.06 | 12:48

Jacqueline Buisman - de By. De puzzelstukjes kunnen ook bovenop elkaar liggen. Is een standaard programma, kan ik niks aan doen. Ik vind wel dat het op een telefoon lastiger werkt.

28.06 | 10:14

Fantastis wat leuk om te doen. Helaas bij de puzzel 1 stukje niet. En bij Zoë de foto’s kan ik niet naar Lings schuiven.

30.04 | 16:36

Ik zou graag een half rundvlees pakket willen reserveren voor de laatste zomerstop. Graag wat meer gehakt ipv lappen, aub.

13.04 | 15:23

Mag ik donderdag avond 14 April ophalen: graag vers; 1 kilo gehakt en 10 stuks Beefburgers a 100 gram?

Deel deze pagina