6. feb, 2021

Voorbereidingen winterweer

Zou er dan toch een winter komen?

We nemen het zekere voor het onzekere en zijn aan het bouwen geslagen. Doordat de koude, harde wind vol in de open stal jaagt, is er een muur gemaakt van balen. Dit alleen maar om de wind te breken. Want hoewel onze koeien wel tegen het koude weer kunnen, is een beetje beschutting ook wel fijn. En ook voor de kalfjes is het beter als het iets minder winderig is in de stal.

Dus langs de grote schuur is een hele muur ontstaan. Precies breed genoeg om nog te kunnen voeren. Helemaal tot tegen de achterste schuur aan. En om bij de stierenhokken te komen, moet er iets meer moeite worden gedaan. Ook daar staan een aantal balen, zodat daar het voer ook niet wegwaait.

Het maakt op dit moment niet zo heel veel uit waar je staat, overal ziet het groen. Balen groen wel te verstaan.

En of al het werk voor niks is geweest zal nog blijken ...

Meest recente reacties

29.06 | 12:48

Jacqueline Buisman - de By. De puzzelstukjes kunnen ook bovenop elkaar liggen. Is een standaard programma, kan ik niks aan doen. Ik vind wel dat het op een telefoon lastiger werkt.

28.06 | 10:14

Fantastis wat leuk om te doen. Helaas bij de puzzel 1 stukje niet. En bij Zoë de foto’s kan ik niet naar Lings schuiven.

30.04 | 16:36

Ik zou graag een half rundvlees pakket willen reserveren voor de laatste zomerstop. Graag wat meer gehakt ipv lappen, aub.

13.04 | 15:23

Mag ik donderdag avond 14 April ophalen: graag vers; 1 kilo gehakt en 10 stuks Beefburgers a 100 gram?

Deel deze pagina