14. mei, 2021

De meisjes naar De Breede Gooi

En toen was het zover ... Gisteren zijn onze kleine meisjes naar natuurgebied De Breede Gooi gegaan. Zeker wetend dat ze niet drachtig zijn, verblijven ze de komende maanden in een stiervrije omgeving. Liepen ze vorig jaar nog met hun moeder buiten, dit jaar mogen ze alleen op "vakantie".

In 2 ritten hebben wij ze naar de dijk gebracht. Vanuit de wagen liepen ze de dijk af, door het hek en zo het gebied in. Rechtstreeks door naar achteren. Ook de 2de groep deed hetzelfde. Door het hek en rennen naar achteren. Op 1tje na. Zij bleef nog even staan. Keek nog even achterom naar ons en vervolgde toen haar pad. Ze wist alleen even niet waar ze heen moest. De rest was al uit het zicht verdwenen, dus riep ze hen. Uiteindelijk vond zij haar reisgezellen. En achterin het gebied kwamen de 2 groepen samen.

Fijne vakantie meisjes.

Meest recente reacties

29.06 | 12:48

Jacqueline Buisman - de By. De puzzelstukjes kunnen ook bovenop elkaar liggen. Is een standaard programma, kan ik niks aan doen. Ik vind wel dat het op een telefoon lastiger werkt.

28.06 | 10:14

Fantastis wat leuk om te doen. Helaas bij de puzzel 1 stukje niet. En bij Zoë de foto’s kan ik niet naar Lings schuiven.

30.04 | 16:36

Ik zou graag een half rundvlees pakket willen reserveren voor de laatste zomerstop. Graag wat meer gehakt ipv lappen, aub.

13.04 | 15:23

Mag ik donderdag avond 14 April ophalen: graag vers; 1 kilo gehakt en 10 stuks Beefburgers a 100 gram?

Deel deze pagina