29. mei, 2021

Zwarte smoelen

De dames die in het gebied Klaasjeswater lopen, scharrelen nu al zo'n 2 weken in het lage gebied, om het water heen. Maar ze hebben nu toch eindelijk de brug ontdekt, naar het hoger gelegen stuk. Al is het mij nu nog niet duidelijk of ze nog niet allemaal erover waren geweest of dat een deel niet durft.

Hoewel ze allemaal heerlijk rustig lagen te genieten, kwamen ze toch overeind toen ik kwam kijken. En mijn aandacht werd direct naar hun koppen getrokken. Want wat hebben ze toch uitgevreten!! De één na de ander heeft een zwarte coupe of kleurspoeling of gel of hoe je het ook wil noemen. En alleen de dames die op het hoge gedeelte lopen. De dames die aan de andere kant van de brug waren, zagen er blinkend en schoon uit.

Tja ....

Jammer hoor, dat het voorlopig droog blijft. Houden ze voorlopig wel hun zwarte smoel. 😂🤣😂

Meest recente reacties

29.06 | 12:48

Jacqueline Buisman - de By. De puzzelstukjes kunnen ook bovenop elkaar liggen. Is een standaard programma, kan ik niks aan doen. Ik vind wel dat het op een telefoon lastiger werkt.

28.06 | 10:14

Fantastis wat leuk om te doen. Helaas bij de puzzel 1 stukje niet. En bij Zoë de foto’s kan ik niet naar Lings schuiven.

30.04 | 16:36

Ik zou graag een half rundvlees pakket willen reserveren voor de laatste zomerstop. Graag wat meer gehakt ipv lappen, aub.

13.04 | 15:23

Mag ik donderdag avond 14 April ophalen: graag vers; 1 kilo gehakt en 10 stuks Beefburgers a 100 gram?

Deel deze pagina