25. jul, 2021

Baalweek!!

Wat een drukke week is het geweest. Maar ... we hebben het gered. Alles is op tijd binnen gehaald.

Het natuurhooi aan de Schenkel is geperst. Ook het gras langs het fietspad is gemaaid, geperst en weggereden naar de schuur. Een mooi stukje om daar te rijden. Het is er niet breed, maar het is wel lang. Het fietspad gaat langs de Slikken op en ook daar zagen we weer diverse reeën.

Ook is er een perceel erwtenstro geperst, gewikkeld en binnengehaald.

En toen nog het lastigste. Het graszaad. Dat zou in droge pakken naar binnen moeten. En het was spannend. Is het droog of toch niet. We hebben besloten om het te persen en in de schuur te brengen maar nog niet op te stapelen. Alles staat los van elkaar en alle schuren staan vol. Nu kan het nog verder ademen.

Moe en voldaan zagen we de regenbuien komen.

Meest recente reacties

29.06 | 12:48

Jacqueline Buisman - de By. De puzzelstukjes kunnen ook bovenop elkaar liggen. Is een standaard programma, kan ik niks aan doen. Ik vind wel dat het op een telefoon lastiger werkt.

28.06 | 10:14

Fantastis wat leuk om te doen. Helaas bij de puzzel 1 stukje niet. En bij Zoë de foto’s kan ik niet naar Lings schuiven.

30.04 | 16:36

Ik zou graag een half rundvlees pakket willen reserveren voor de laatste zomerstop. Graag wat meer gehakt ipv lappen, aub.

13.04 | 15:23

Mag ik donderdag avond 14 April ophalen: graag vers; 1 kilo gehakt en 10 stuks Beefburgers a 100 gram?

Deel deze pagina