23. sep, 2021

Schrikdraad

Even een spoedje tussendoor. Met maaiwerkzaamheden is (wederom) de stroomdraad kapot gemaakt. Ondanks dat er ter plekke een jalon staat. En als die draad weg is, dan staat er geen stroom op het gebied. En dat heeft de kudde maar wat snel in de gaten. Terwijl wij een nieuwe draad over de sloot naar het schrikdraadapparaat aan het maken waren, doken de dames en heer onder de draad voor het allerlekkerste riet. En ze stonden nog heerlijk te vreten, steeds verder onder de draad door. Wij hadden ons werk gedaan en dan is het afwachten. Ver genoeg van de draad weg en dan de stekker er in.

##@**#@*!! Ja hoor, hij doet het weer!! 😂

Meest recente reacties

29.06 | 12:48

Jacqueline Buisman - de By. De puzzelstukjes kunnen ook bovenop elkaar liggen. Is een standaard programma, kan ik niks aan doen. Ik vind wel dat het op een telefoon lastiger werkt.

28.06 | 10:14

Fantastis wat leuk om te doen. Helaas bij de puzzel 1 stukje niet. En bij Zoë de foto’s kan ik niet naar Lings schuiven.

30.04 | 16:36

Ik zou graag een half rundvlees pakket willen reserveren voor de laatste zomerstop. Graag wat meer gehakt ipv lappen, aub.

13.04 | 15:23

Mag ik donderdag avond 14 April ophalen: graag vers; 1 kilo gehakt en 10 stuks Beefburgers a 100 gram?

Deel deze pagina