27. sep, 2021

Mais hakselen

Toen ik vanmiddag naar buiten keek en zag dat het regende en hard waaide, was ik toch wel blij dat wij afgelopen zaterdag het mais er vanaf hebben gehaald. Het werkt zoveel prettiger als de zon een beetje schijnt. En het afdekken van de kuil met plastic, werkt zeker zo lekker zonder de wind. Dan is het genieten. En in een relaxte sfeer de banden naar elkaar toe gooien. En dan hopen dat de ander nat wordt van de spetters door het water wat zich in de band heeft verzameld.

Ook de paar koeien die bij de stal lopen hebben genoten. Ze zagen naast zich dat de mais werd gehakseld en weggereden. Maar er werd ook een kruiwagen vol in de stal gebracht, zodat ze een beetje konden voorproeven. Als dat geen feest is!

Al het voer voor het komende winterseizoen is binnen. Rest ons nog te wachten op de koeien.

Meest recente reacties

29.06 | 12:48

Jacqueline Buisman - de By. De puzzelstukjes kunnen ook bovenop elkaar liggen. Is een standaard programma, kan ik niks aan doen. Ik vind wel dat het op een telefoon lastiger werkt.

28.06 | 10:14

Fantastis wat leuk om te doen. Helaas bij de puzzel 1 stukje niet. En bij Zoë de foto’s kan ik niet naar Lings schuiven.

30.04 | 16:36

Ik zou graag een half rundvlees pakket willen reserveren voor de laatste zomerstop. Graag wat meer gehakt ipv lappen, aub.

13.04 | 15:23

Mag ik donderdag avond 14 April ophalen: graag vers; 1 kilo gehakt en 10 stuks Beefburgers a 100 gram?

Deel deze pagina