14. okt, 2021

Die enge en gevaarlijke brug!

Wij zijn het vrouwvolk van natuurgebied Klaasjeswater vast aan het verwennen. En dat is wel nodig. Want krijg vrouwen maar eens met de neus dezelfde kant op. Behalve Orel, is het alles vrouwvolk wat er loopt. Dus lokken we ze al een paar dagen met heerlijk nat hooi. En ze leren snel!!! De 1ste dag werd het voer bij ze gebracht. De 2de dag brachten we het voer waar wij ze zaterdag willen hebben. En dat hadden ze in de gaten. Het geluid van de shovel herkende ze al. En de 3de dag .... Tja 😂 .... toen stonden ze al vanaf 3 uur bij het hek. Wachten op de shovel met het heerlijke hooi.

En nu hoor ik je denken. Dat wordt zaterdag appeltje - eitje. Nou ..... dat hopen wij ook. Ware het niet dat ...

Toen de koeien werden losgelaten in het gebied, werd dat vanaf de Schenkeldijk gedaan. Ze kwamen in het lage gedeelte van het gebied. En om bij het voer te komen, moet je naar het hoge gedeelte. En hoe kom je daar??? Yep, de brug. 😱

Dilara, Petra, Petry en nog een dame (die heel ver bij de brug vandaan bleef), zijn het hele seizoen nog niet over de brug geweest. En de kans dat ze dat zaterdag wel gaan doen, is niet zo heel erg groot. Tuurlijk zijn we al aan het proberen geweest, maar ze zetten geen poot op de brug.

Het is te hopen dat het geen 3-delige soap wordt!

Wil je voor ons duimen?

Meest recente reacties

29.06 | 12:48

Jacqueline Buisman - de By. De puzzelstukjes kunnen ook bovenop elkaar liggen. Is een standaard programma, kan ik niks aan doen. Ik vind wel dat het op een telefoon lastiger werkt.

28.06 | 10:14

Fantastis wat leuk om te doen. Helaas bij de puzzel 1 stukje niet. En bij Zoë de foto’s kan ik niet naar Lings schuiven.

30.04 | 16:36

Ik zou graag een half rundvlees pakket willen reserveren voor de laatste zomerstop. Graag wat meer gehakt ipv lappen, aub.

13.04 | 15:23

Mag ik donderdag avond 14 April ophalen: graag vers; 1 kilo gehakt en 10 stuks Beefburgers a 100 gram?

Deel deze pagina