27. feb, 2022

Lentekriebels

LENTEKRIEBELS!!!

Het is er weer. Het zit in de lucht. Zelfs de schuur gaf het teken dat er lentekriebels waren.

Als eerste mocht Orel naar zijn nieuwe plek, de achterste schuur met jonge meiden. Helemaal vreemd waren ze niet van elkaar, omdat ze van de week al stiekem 's nachts zijn wezen kijken. Nadat hij zijn onderkomen had gecheckt, ging het hek open en konden de meisjes naar binnen. Nu konden ze in het echt kennismaken met deze hunk.

Na wat verschuivingen in de grote schuur, mocht Marquis de oversteek maken. En daar zijn intrek nemen. Nieuwsgiering stonden de dames op een rij, langs het hek, om deze heer te verwonderen. Ook door het hek werden de eerste contacten gelegd. En toen het hek openging, wist Marquis even niet waar hij als eerste moest ruiken.

Beide dekstieren zijn terug van vakantie en kunnen weer volop aan de slag. Ik zou zeggen, maak er wat van.

Meest recente reacties

29.06 | 12:48

Jacqueline Buisman - de By. De puzzelstukjes kunnen ook bovenop elkaar liggen. Is een standaard programma, kan ik niks aan doen. Ik vind wel dat het op een telefoon lastiger werkt.

28.06 | 10:14

Fantastis wat leuk om te doen. Helaas bij de puzzel 1 stukje niet. En bij Zoë de foto’s kan ik niet naar Lings schuiven.

30.04 | 16:36

Ik zou graag een half rundvlees pakket willen reserveren voor de laatste zomerstop. Graag wat meer gehakt ipv lappen, aub.

13.04 | 15:23

Mag ik donderdag avond 14 April ophalen: graag vers; 1 kilo gehakt en 10 stuks Beefburgers a 100 gram?

Deel deze pagina