2. mei, 2022

Liesbeth

Toch weer fijn om over het hek te hangen en een pas geborene de camera voor haar neus te houden. Vanmorgen vroeg is Penny bevallen van een dochter, Liesbeth.

Het ging niet helemaal vanzelf. Moeder Penny zat al een paar dagen te rommelen. En wij stonden op scherp. Om het tot een goed einde te brengen. Maar je heb met leven te maken en dat heb je niet altijd in de hand. Afgelopen week zijn wij flink op de proef gesteld. Want ook al zitten we in het staartje van de bevallingen, ook vroeggeboortes komen gewoon voor.

Jolanda had van de week een "roze" kalfje gekregen. Levenloos. Het kalfje had nog geen haar en de oogjes zaten nog dicht.

Ook bij Ilona lukte het niet. En dat was dubbel jammer, want ze droeg een 2-ling.

Daarom zijn we blij met onze Liesbeth. Welkom!

Meest recente reacties

29.06 | 12:48

Jacqueline Buisman - de By. De puzzelstukjes kunnen ook bovenop elkaar liggen. Is een standaard programma, kan ik niks aan doen. Ik vind wel dat het op een telefoon lastiger werkt.

28.06 | 10:14

Fantastis wat leuk om te doen. Helaas bij de puzzel 1 stukje niet. En bij Zoë de foto’s kan ik niet naar Lings schuiven.

30.04 | 16:36

Ik zou graag een half rundvlees pakket willen reserveren voor de laatste zomerstop. Graag wat meer gehakt ipv lappen, aub.

13.04 | 15:23

Mag ik donderdag avond 14 April ophalen: graag vers; 1 kilo gehakt en 10 stuks Beefburgers a 100 gram?

Deel deze pagina