2. jun, 2022

Lian

Je kan je hoofd nog niet om de hoek van de schuur doen, of ze heeft je in de gaten. Iedere keer kijkt Pia je recht aan. Kop omhoog en oren op scherp. Ze houdt ons in de gaten. Maar wij haar natuurlijk ook!

Tot ze niet in de gaten had dat ik laatst om de hoek van de schuur kwam. Geen ogen op mij gericht. Geen oren op scherp. Niets van dat alles. Want Pia had het druk. Ze was druk bezig met haar kalf. Het kreeg een goede schrobbeurt. Ze had geen tijd om ons in de gaten te houden. Maar wij hoeven haar nu ook niet meer in de gaten te houden.

Nu stiertje Lian is geboren, richten wij onze aandacht alleen nog op Magdalena en Mylene. Laat hun kalfje nu ook maar komen. Wij zitten er klaar voor ......

Meest recente reacties

29.06 | 12:48

Jacqueline Buisman - de By. De puzzelstukjes kunnen ook bovenop elkaar liggen. Is een standaard programma, kan ik niks aan doen. Ik vind wel dat het op een telefoon lastiger werkt.

28.06 | 10:14

Fantastis wat leuk om te doen. Helaas bij de puzzel 1 stukje niet. En bij Zoë de foto’s kan ik niet naar Lings schuiven.

30.04 | 16:36

Ik zou graag een half rundvlees pakket willen reserveren voor de laatste zomerstop. Graag wat meer gehakt ipv lappen, aub.

13.04 | 15:23

Mag ik donderdag avond 14 April ophalen: graag vers; 1 kilo gehakt en 10 stuks Beefburgers a 100 gram?

Deel deze pagina