14. jun, 2022

Koppen tegen elkaar in De Breede Gooi

Ook natuurgebied De Breede Gooi kreeg nog enkele bewoners erbij. Imca en Pony hebben pas gekalfd en gaan met hun dochters Lola en Linda ook naar buiten. Ze liepen makkelijk de wagen in en ook eruit was geen probleem.

De pubers waren aan de voorkant van het gebied en hadden al snel in de gaten dat er wat gaande was. Gogomel was van het ontvangstcomité. Ze liet ook direct merken dat zij de lakens uitdeelt in het gebied. Het recht van de sterkste, de koppen tegen elkaar.

In dat gebied loopt geen stier of dekstier. Je ziet dan dat er toch een koe de baas gaat spelen. En willen meerdere dat, dat wordt dat onderling uitgevochten.

Even later heerste er weer rust in de groep. Al is het mij onduidelijk, wie er nu heeft gewonnen.

Meest recente reacties

29.06 | 12:48

Jacqueline Buisman - de By. De puzzelstukjes kunnen ook bovenop elkaar liggen. Is een standaard programma, kan ik niks aan doen. Ik vind wel dat het op een telefoon lastiger werkt.

28.06 | 10:14

Fantastis wat leuk om te doen. Helaas bij de puzzel 1 stukje niet. En bij Zoë de foto’s kan ik niet naar Lings schuiven.

30.04 | 16:36

Ik zou graag een half rundvlees pakket willen reserveren voor de laatste zomerstop. Graag wat meer gehakt ipv lappen, aub.

13.04 | 15:23

Mag ik donderdag avond 14 April ophalen: graag vers; 1 kilo gehakt en 10 stuks Beefburgers a 100 gram?

Deel deze pagina