31. jul, 2022

Als er 1 schaap over de dam is, ....

Zondagmorgen

Het is (voor mij) nog vroeg als ik de telefoon hoor gaan. En nog een belletje en nog een keer .... Ik hoor gepraat. Ik herken het woord koeien en rennen. Terwijl ik nog zo mijn best doe om te blijven slapen, gaan bij mij de radertjes werken. Het zal toch niet? .....

Terwijl ik me afvraag of mijn laarzen van binnen al droog zijn en waar had ik ze ook alweer gelaten, lig ik te wachten tot we uit bed worden geroepen. Maar ik hoor niks. Er gebeurd niks. Was het een nare droom?

Verder slapen wordt hem niet meer. Ik ga verhaal halen. Want koeien die op eigen gelegenheid de wei verlaten, daar heb ik moeite mee. Het kost weer tijd om ze terug te krijgen, kost energie en is altijd op de onmogelijkste tijden. En dat geldt ook voor de zondagochtend.

Maar niets is minder waar. Er is niks uitgebroken. Gelukkig niet! Er is ingebroken.

Oké????

Een 5 tal schapen hebben hun woon- en verblijfplaats verlaten en intrek genomen in natuurgebied Paardegat. Waarom ook niet? Onze koeien vinden het een prachtig plek om vakantie te vieren.

Gelukkig is alles weer bij het oude. De schapen lieten zich lokken door wat lekkers en als er 1 schaap over de dam is, .....

Meest recente reacties

29.06 | 12:48

Jacqueline Buisman - de By. De puzzelstukjes kunnen ook bovenop elkaar liggen. Is een standaard programma, kan ik niks aan doen. Ik vind wel dat het op een telefoon lastiger werkt.

28.06 | 10:14

Fantastis wat leuk om te doen. Helaas bij de puzzel 1 stukje niet. En bij Zoë de foto’s kan ik niet naar Lings schuiven.

30.04 | 16:36

Ik zou graag een half rundvlees pakket willen reserveren voor de laatste zomerstop. Graag wat meer gehakt ipv lappen, aub.

13.04 | 15:23

Mag ik donderdag avond 14 April ophalen: graag vers; 1 kilo gehakt en 10 stuks Beefburgers a 100 gram?

Deel deze pagina