22. aug, 2022

Weer een durfal

En dan krijg je van het weekend een appje van een bewoner van Park Zeedijk.

"We hebben weer een durfal" staat er. Inclusief een foto van een kalfje midden in het water van natuurgebied Klaasjeswater.

In hele korte tijd schiet er van alles door mijn hoofd. Dingen als waarom?, Nee hè, niet weer!, arggg!. Normaal lopen daar de meisjes en die doen zulke dingen niet! Meer tijd kreeg ik niet, want het volgende appje kwam al binnen. " Maar hij redt het wel" inclusief foto met een kalfje dichter naar de kant.

Gelukkig, ik kan opgelucht ademhalen.

Dan volgt er een filmpje dat hij uit het water komt. Joepie!!!

En dan komt er weer een foto. De koeien lopen links en rechts van het water, 3 kalfjes op de eilandjes in het midden. Als dat maar goed gaat ....

Ze worden in de gaten gehouden vanaf het park. Even later gaan ze toch naar de koeien, gelukkig niet via het breedste water.

Ondertussen laat ik de eerste foto van een zwemmend kalfje aan Arie zien ... .

Hij kijkt, hij schrikt, hij zegt ook wat (alweer?! ), hij staat op.

Ik begin te lachen .....

Dank je wel Richard voor je extra ogen.

Meest recente reacties

29.06 | 12:48

Jacqueline Buisman - de By. De puzzelstukjes kunnen ook bovenop elkaar liggen. Is een standaard programma, kan ik niks aan doen. Ik vind wel dat het op een telefoon lastiger werkt.

28.06 | 10:14

Fantastis wat leuk om te doen. Helaas bij de puzzel 1 stukje niet. En bij Zoë de foto’s kan ik niet naar Lings schuiven.

30.04 | 16:36

Ik zou graag een half rundvlees pakket willen reserveren voor de laatste zomerstop. Graag wat meer gehakt ipv lappen, aub.

13.04 | 15:23

Mag ik donderdag avond 14 April ophalen: graag vers; 1 kilo gehakt en 10 stuks Beefburgers a 100 gram?

Deel deze pagina